Caroline Nilsson

Ridinstruktör måndagar.
Är 28 år och bor i Åmål. Håller just nu på att renovera en hästgård som hon snart ska flytta in på.

Hon har ridit 3 SM i fälttävlan på ponny, bäst en andraplats. Rider just nu hoppning upp till 120 och fälttävlan, målet är att rida SM i fälttävlan igen. Driver även ett företag med inriktning uppfödning i mindre skala tillsammans med sin mamma.

Caroline om att få jobba hos oss:
"Ska bli superkul att få komma till BRK, jag hoppas kunna sprida glädje med ridningen och att även att barn, ungdomar och vuxna utvecklas och lär sig så mycket som möjligt och att vi får ha kul ihop."


Anki Holmström

 Ridinstruktör tisdagar & torsdagar.
"Hej!
Mitt namn är Ann-Kristin Holmström men har kallats Anki hela mitt liv. Är uppvuxen i Uddevalla. Flyttade utomlands -80 och tillbaka 2020. Har ägt och bedrivit ridskola i Bahrain från -85 till 2020. Kände att det var dag att flytta hem då värmen började bli outhärdlig. Har alltid undervisat alla från små barn till äldre vuxna i dressyr hoppning distansritt polocrosse. Har spenderat mycke tid på att rida in och omskola fullblod från banan. Mina bästa egenskaper är att få ryttaren att känna förtroende och ha kul med hästen. Har också varit aktiv i att anordna tävlingar mest klubb men även nationella.
Det är ja på fuxen" .

Lisa Glad

Ridinstruktör onsdagar.
"Hej! Mitt namn är Lisa Glad och jag är 20 år gammal! Jag bor just nu ute på sidan norra i Bengtsfors på en hästgård Under min ponnytid så tävlade jag mycket inom hoppning, fälttävlan och dressyr! Nu när jag har gått över på storhäst är de mest fokus på hoppning och dressyr! Jag håller även på att utbilda en unghäst just nu Jag hoppas på att kunna förmedla kunskap och glädje till eleverna!"

Mats Höög - stall & anläggning

Mats har jobbat på anläggningen sedan 1988. Sköter stallsysslor och håller efter ridbanorna!

Kihm Alexandersson - stall & anläggning

Ny i stallet 2020. Händig kille som fixar med det mesta på anläggningen!

Mysan & Musse

Håller anläggningen rått- & musfri !